Vittuilu piristää päivää. Heti aamu tuimaan aloitettu kunnon piikittely, ivaaminen ja jäynän teko. Hyvin lähtee aamukankeus päästä ja housusta, kun koittaa skarpata piikeissä mukana.
Tuli sähkökatkos, eilen oli palohälytys. kummallakin kerralla vaan istuttiin ja kyseltiin pitäskö juosta.
Sitten ei enää ollutkaan varastossa mitään sanottavaa. Mutta näin. Ensimmäinen asia mitä tänä aamuna kuulin sanottavan oli 'terve R, näytät ihan horolta'. Tervetuloa ammattikouluun, ikäeroa tyyppeihin löytyy, muttei näy.

Tänä aamuna jostain kumman syystä itseinhoni oli niin valloillaan että vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni ja suoriuduin salille. Heti kuudelta. Olen kyllä koko päivän näyttänytkin siltä että herätty on liian aikaisin. Mutta kuitenkin. eilen käytiin lenkillä ja tänään salilla, ja kohta oon taas ihan superhyper loistavassa kunnossa ja maailman vahvin-nalle jos ei muuta. heti huomenna.

Syitä miksi ei kannata itseinho-päivänä tulla kouluun: Vaatekoon mittaus. Nyt tiedetään minkä kokoset on tissit, minkä kokonen maha ja paljonko on pituutta ruhossa. Huono idea on vetää vatsa sisään mittausten ajaksi -> mitoista tulee väärät eikä mahdu vaatteisiin joita valmistetaan niiden pohjalta...

ja koulupäiväni, ja muukin päivä on vasta puolivälissä ja jo nyt tuntuu ettei tänään ole se päivä



Loppupäivänkin laitan tähän samaan.
 
koitan tässä kehittää loistavaa selitystä opettajalle, miks en tule perjantaina kouluun. tarkotus on mennä maalle pariks yöks, niin että lauantai aamuna ollaan takas. paras syy tähän mennessä on että miun pitää mennä puusavottaan. :P  en oo aikoihin joutunu selittelemään tämmösiä..

Alkaa olla aika kamala stressi tästä tuottajan hommastaki, koskaan menny näin tiukille mainonnan kanssa kun ensi ilta on lauantaina ja mie en oo edes nähny valmista julistetta. josta tuleeki mieleen et miten mie minnekkään maalle oon menossa ko ohjaaja kuitenki keksii taas jotain ennen ensi-iltaa... uaah. en jaksa. ei enää ikinä.ehkä

ja sitten maailman ehkä ihaninta. longlost ystävä soitti tänään ja kyseli kuulumisia.. sovittiin että otetaan paremmin aihe käsittelyyn kohan selviin tuosta näytelmästä yli. mutta oli niin <3 ihq kuulla ihmisestä jota on ollu oikeesti ikävä ja paljon. tuli ekstrahypersuper hyvä olo :D (hyvin tarttuu muiden kielenkäyttö:))

juu. ehkä tästä jo nukkumaan joutas, huomenna ois vielä käsiohjelman teko edessä. ja sit jos porskuttas luonnonhelmaan kaljakassin kanssa.