Toivoisin että jostain tuoltaa kaukaa atmosfääreistä leijuisi luokseni ideoita. Haluaisin että minusta itsestäni kumpuaisi sitä niin hienoa sisäistä voimaa. Tuolta kaukaa äfääreistä jo viikonloppuna saapui revontulien lainehdintaa. Nättiä, niin nättiä. On jotenkin toiveikas olo. odotan että jostain kaukaa kolahtaa kohta jotain. Sellaista, että voi sanoa onnen potkaisseen. odotan *katsoo kelloa* ja odotan ... voi hyvinki kyllä käydä myös niin että kyseinen potku sattuu vain kankkuun ja sitten haaveilenkin vain jääpussista.
Unohdin jo kuinka karmivaa koulussa on. Siitä ei edes makseta tarpeeksi. Seura on hiljasta, opettajaa pitää kuunnella, teoria kuivaa, päivät pitkiä...  onhan siinä se hyväkin puoli että ammattiin valmistuu. Luulempa että huomisaamuna unohdan taas tuonkin oikeamielisen ja kunniallisen tavoitteen. ... onkohan mulla kunniallisia tavotteita?

ja se mitä opin tänään teeveestä, on että toisen peniksen kehumisella pääsee pitkälle, omansa vähättelyllä vielä pidemmälle. täytyy kokeilla

Tähän hätään haluaisin myös hienon auringon laskun, kylmän oluen ja äkkilähdön lämpimään.